Gel Blasters huren Rotterdam

Op zoek naar Gel Blasters in omgeving Rotterdam? Dan zit je bij GelBlasterHuren.nl goed, de nr. 1 verhuurder van Nederland en we zijn ook nog eens het best geprijsd!

Gel Blasters

Gel Blasters

Gel Blasters zijn al langere tijd populair in Amerika en zijn sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Het is een leuke invulling voor ieder verjaardagsfeestje. Een fanatiek gevecht met je teamgenoten tegen je rivalen met water gevulde balletjes, die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn.

Gel Blasters lijken een beetje op een combinatie van airsoft en paintball, maar dan een stuk veiliger én zonder de bende van paintball. De balletjes van de Gel Blasters bestaan grotendeels uit water, spatten uiteen na impact en hoef je naderhand niet op te ruimen. Ook geven deze geen vlekken af zoals dat wel bij paintball is.

Daarnaast worden deze gel balls minder hard afgevuurd waardoor ze ook geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. Oogbescherming is natuurlijk wel alsnog vereist, en deze leveren wij ook standaard mee!

De gel balls krijg je als compact zakje mee en moet je zelf vooraf gedurende een paar uur in water weken, daarna even afgieten en je kan aan de gang. De Gel Blaster pistolen zijn volledig elektrisch en schieten volautomatisch.

Huren in Rotterdam

Het huren van onze gel blasters kost € 11,00 per stuk, ze worden verhuurd per 2 stuks met een minimum van 6 stuks.

Bij onze Gel Blasters leveren wij, inbegrepen in de prijs, standaard voldoende gel balls mee voor urenlang speelplezier. Voor langere durende feestjes kunnen wij ook extra zakjes gel balls meeleveren, deze kosten € 9,50 per zakje.

Onze Gel Blasters zijn op te halen in Haarlem maar voor slechts € 17,50 bij jou thuisbezorgd (incl. gratis retourlabel).

Als je dus op zoek bent naar Gel Blasters huren in Rotterdam of omgeving zoals Delft, Schiedam, Gouda, Dordrecht of Vlaardingen, zoek niet verder en reserveer direct!

Ga voor meer informatie én om direct te huren naar onze voorpagina.

Gel Blasters huren Amsterdam