Veelgestelde vragen

 • Moet je de gel balls naderhand opruimen?
  Nee, dit is niet nodig! In tegenstelling tot bijv. airsoft en paintball balletjes bestaan onze gel balls uit 94-98% water en hebben geen harde schil die moeilijk afbreekbaar is (100% gel). Daarnaast zijn deze balletjes niet giftig en biologisch afbreekbaar. Klein weetje: deze gel balls kunnen zelfs gebruikt worden in plantenpotten als decoratie of om vocht geleidelijk af te geven aan de plant. Helemaal eco-vriendelijk dus!
  De gel ballen zelf geven geen tot nauwelijks kleur af, maar we raden sowieso aan om kleding te dragen die een 'stootje' kan hebben, als je beschoten wordt dan moet je nog wel eens opzij springen en dan kan kleding alsnog vies of beschadigd raken.
 • Zijn Gel Blasters gevaarlijk?
  De gel balletjes die in de Gel Blasters zitten zijn niet giftig maar het is niet aanbevolen deze in te slikken, daardoor zijn deze ook niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Daarnaast is het altijd vereist om oogbescherming te gebruiken als je met een gel blaster speelt, zeker dichtbij kan het geraakt worden met een gel bal wel aanvoelen als bijv. een rubberen elastiek die tegen je huid knalt.
  Bij het huren van onze Gel Blasters leveren wij ook veiligheidsbrillen, deze zijn verplicht te dragen tijdens het spelen. Daarnaast raden wij wel aan iets van (korte mouw) kleding te dragen.
 • Hoe ver kunnen de Gel Blasters schieten?
  De Gel Blasters halen met gemak 15-20 meter, met een beetje goed mikken kan je zelfs doelen op 30 meter afstand raken.
 • Is het pijnlijk om geraakt te worden met een gel blaster?
  In vergelijking met paintball en airsoft voel je erg weinig van de gel blaster. Het voelt van dichtbij alsof je een elastiek tegen je huid geschoten krijgt, op wat meer afstand (en als je kleding aanhebt) dan voel je wel dat je geraakt wordt maar zou dat niet (veel) pijn moeten doen.
 • Wat kost het huren van Gel Blasters?
  Heel simpel: € 11,00 per stuk, ze worden verhuurd per 2 stuks (dus 22,00 euro) met een minimum van 8 stuks. In de huurprijs zitten een standaard aantal gel balletjes inbegrepen, zie ook hieronder.
 • Hoeveel gel ballen heb ik nodig?
  Per pistool heb je gemiddeld 3000-5000 balletjes nodig, wij leveren standaard (inbegrepen in de prijs!) 5000 balletjes per pistool. Op aanvraag kunnen we altijd een paar zakjes (à 10.000 balletjes) extra mee geven, deze kosten € 9,50 per zakje. Ongebruikte/dichte extra zakjes nemen wij ook gewoon weer retour en hoef je niet voor te betalen!
 • Kan ik de Gel Blasters zelf ophalen?
  Als je uit de buurt van Haarlem of Amsterdam komt dan kan je deze ook zelf ophalen, wij zijn gevestigd in Haarlem. Als je niet uit deze regio komt dan kan je alsnog bij ons terecht, zie ook hieronder voor informatie over verzending.
 • Kunnen de Gel Blasters ook thuisbezorgd worden?
  Jazeker! Voor 17,50 euro wordt er een kist met Gel Blasters door PostNL bij jou thuisbezorgd. Hierbij leveren wij ook meteen een retourlabel, dus geen onverwachte kosten voor de terugzending.
 • Is er ook een borg bij het huren?
  Wij vragen een borg van 75 euro bij het huren van onze Gel Blasters.
Gel Blasters

Prijzen

Zie in onderstaand de prijzen voor het huren van onze gel blasters. Per 2 gel blasters leveren wij (inbegrepen in de prijs!) een zakje van 10.000 gel balls mee.

Wij zijn officieel de goedkoopste van Nederland, elders betaal je voor hetzelfde pakket al snel € 100 tot zelfs € 150 voor dezelfde box (8 gelblasters, met 40.000 gelballetjes)

Box voor 8 personen: € 100 € 90 - in prijs verlaagd!
inclusief alle benodigdheden en 40.000 balletjes
Prijs per extra persoon: € 12 € 11,00 - in prijs verlaagd!
inclusief 5.000 balletjes
Prijs extra zakjes: € 9,50
in ieder zakje zitten 10.000 balletjes
Bezorging in heel Nederland: € 17,50
Via PostNL, inclusief retourlabel
alle prijzen incl. BTW

:
Soutmanstraat 50
2021 ZD Haarlem
Telefonisch bereikbaar op:

Maandag tot en met vrijdag:
09:30 - 17:30
Zaterdag en zondag:
10:00 - 15:00

Direct reserveren

Wil jij ook je eigen gel blaster feestje? Reserveer direct via het onderstaande formulier!
Wacht niet te lang met reserveren, aanbod is beperkt.

Controleer je telefoonnummer en e-mailadres, wij nemen contact met je op om het afhalen of bezorgen met je af te stemmen.

Wil je extra personen of balletjes reserveren? Dat kan je via onderstaand veld aangeven, wij nemen contact met je op voor een aangepaste prijs.