Gel Blasters huren Amsterdam

Op zoek naar Gel Blasters in Amsterdam en omgeving? Kijk niet verder, bij GelBlasterHuren.nl zit je goed en we zijn ook nog eens de goedkoopste van Nederland.

Gel Blasters

Gel Blasters

Gel Blasters zijn al langere tijd populair in de Verenigde Staten en Australië en zijn sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Het is een leuke invulling voor ieder kinderfeestje. Een fanatiek gevecht met je teamgenoten tegen je tegenstanders met water gevulde balletjes, die ook nog eens biologisch afbreekbaar zijn.

Gel Blasters lijken een beetje op een kruising van airsoft en paintball, maar dan veiliger. Je kan het ook wel zien als een stapje hoger dan lasergamen.
De balletjes van de Gel Blasters bestaan grotendeels uit water, spatten uiteen bij contact en hoef je naderhand niet op te ruimen. Ook geven deze geen vlekken af zoals dat wel bij paintball is.

Daarnaast worden deze gel balls minder hard afgevuurd waardoor ze ook geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar. Oogbescherming is natuurlijk wel alsnog vereist, en deze leveren wij ook standaard mee!

De gel balls krijg je als compact zakje mee en moet je zelf vooraf gedurende een paar uur in water weken, daarna even afgieten en je kan aan de gang. De Gel Blaster pistolen zijn volledig elektrisch en schieten volautomatisch waardoor je je tegenstander met een heel salvo kan beschieten.

Huren in Amsterdam

Het huren van onze gel blasters kost € 11,00 per stuk, ze worden verhuurd per 2 stuks met een minimum van 6 stuks.

Bij onze Gel Blasters leveren wij, inbegrepen in de prijs, standaard voldoende gel balls mee voor urenlang speelplezier. Voor langere durende speelsessies kunnen wij ook extra zakjes gel balls meeleveren, deze kosten € 9,50 per zakje.

Onze Gel Blasters zijn op te halen in Haarlem maar voor slechts € 17,50 bij jou thuisbezorgd (incl. gratis retourlabel).

Als je dus op zoek bent naar Gel Blasters huren in Amsterdam of omgeving zoals Amstelveen, Duivendrecht, Zaandam, Abcoude of Weesp, zoek niet verder en reserveer direct!

Ga voor meer informatie én om direct te huren naar onze voorpagina.

Gel Blasters huren Amsterdam